PROJECT 1537

London Office Reception

The reception area of this commercial property agency in London required dark stone wall cladding incorporating the company logo and the flexibility to up-date as and when required.  Snowdonian Slate in four unique specialist finishes, each one highlighting a different tone of grey, was used in a random pattern in five different widths. 

 

The company logo was lasered onto a removable panel which could be up-dated and replaced when required.  All corners were matched and cladding for a secret stainless steel door required the slate thickness to be reduced to 5mm. 

 

Using strips of Snowdonian Slate minimised wastage and helped the project achieve a BREEAM rating.

FEATURED PRODUCTS


SIMILAR PROJECTS

PROJECT 1589

PROJECT 1589

Global Financial Institution